TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE a platformei de  admitere https://admitere.rau.ro/  a Universității Româno-Americane

CONTACT

Universitatea Româno-Americană
Domeniu de activitate: Educatie/cercetare
CUI 9081408
Adresa: Bdul Expozitiei, Nr.1B, Sector 1, România
Telefon: +40-0372.120.101
Fax: +40-(021) 318.35.66
Web: https://www.rau.ro/
E-mail: [email protected]

Universitatea Romano-Americana este proprietara site-ului  https://admitere.rau.ro/.

În cazul în care utilizați serviciile oferite prin intermediul platformei online de înscriere la examenul de admitere organizat de Universitatea Româno-Americană , înseamnă că sunteți de acord cu termenii și condițiile stipulate în cele ce urmează:

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web si a paginii acestuia care cuprinde platforma online de înscriere la examenul de admitere organizat de Universitatea Româno-Americană, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, vă rugăm să nu accesați acest site.

Accesarea site-ului nu se va face prin nici o modalitate care ar putea cauza deteriorarea lui sau limitarea funcţionalităţilor sale sau într-o modalitate care este contrară legii, frauduloasă, dăunătoare sau aflată în legătură cu o activitate frauduloasă sau ilegală. Utilizarea site-ului nu se va face în scopul găzduirii, copierii, stocării, transmiterii, publicării sau distribuirii oricăror materiale care conţin viruși sau alte programe informatice ce au rolul de a cauza distrugeri totale sau parţiale.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Universitatea Româno-Americană pune la dispoziția celor direct interesați de examenul de admitere informațiile din platforma online de înscriere la acest examen prin intermediul acestui site web în scop informativ general. 

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Universitatea Româno-Americană nu poate fi răspunzătoare în nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii necorespunzătoare în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

Ca utilizator al acestei platforme online de înscriere la examenul de admitere organizat de Universitatea Româno-Americană, sunteți deplin responsabil de propriile acțiuni, precum și de consecințele juridice pe care acestea le vor avea, respectiv pentru veridicitatea şi legalitatea informațiilor pe care le furnizați în acest sens și le puneți la dispoziție prin intermediul platformei online. În situația oferirii unor informații incorecte sau nereale, utilizatorul ia cunoștință și înțelege că își asumă riscul de a nu i se înregistra plata în platforma academică, fiind singurul responsabil de veridicitatea, legalitatea și corectitudinea informațiilor furnizate în vederea plății taxelor de studii.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face în nume personal și pe propria răspundere. Materialele și informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanții, explicite sau implicite.

POLITICA DE LIVRARE A SERVICIILOR

 

În urma efectuării de plati online prin intermediul acestei platforme, valoarea platii va fi inregistrata în platforma academică în maxim 48 de ore. 

 

POLITICA DE RETUR/ANULARE

 

Vă aducem la cunoștință faptul că taxele achitate online prin intermediul acestui site se returnează dupa cum urmeaza:

-Daca cererea de retur a sumei platite necuvenit este formulata si comunicata pana la inchiderea zilei bancare, suma se returneaza integral, prin virament bancar in contul din care s-a efectuat plata necuvenita in aceeasi zi.

-Daca cererea de retur a sumei platite necuvenit este formulata si comunicata dupa inchiderea zilei bancare, suma diminuata cu comisionul de 1% se returneaza prin virament bancar in contul precizat in cererea de retur, in urmatoarele 7 zile de la data inregistrarii cererii de retur.

După efectuarea înscrierii, taxele de înscriere la concursul de admitere nu se restituie chiar dacă candidații își retrag dosarul de concurs înainte de încheierea perioadei de înscriere.

 

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

 

Universitatea Româno-Americană nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive, tehnice sau comerciale. Universitatea Româno-Americană nu garantează că aspectele funcționale ale acestui website nu vor fi niciodată întrerupte sau fără erori. Folosirea și vizitarea acestui site web se fac pe propria răspundere a utilizatorului.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul acestei platforme online de înscriere la examenul de admitere a fost creat exclusiv în scopul de a furniza informații despre examenul de admitere organizat de Universitatea Româno-Americană. Datele afișate nu pot fi folosite fără acordul prealabil scris al proprietarului platformei online. Prezentarea vizuală a acestei platforme și a conținutului website-ului, respectiv a paginilor acestuia, este protejată prin Legea drepturilor de autor nr.8/1996, privind drepturile de autor și drepturile conexe. Toate drepturile sunt rezervate proprietarului site-ului. Orice reproducere totală sau parțială de pe acest site este strict interzisă.

Toate materialele publicate, incluzând, dar fără a se limita la: articole, informații, fotografii, date, clipuri audio / video, generic numite conținut, sunt protejate de către dispozițiile legale incidente, respectiv Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare, Legea nr.84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, republicată și Legea nr. 129/1992 privind protecția desenelor și modelelor, republicată. Lipsa mențiunii unor texte legale ori dispoziții incidente nu conduce la inaplicabilitatea acestora.

Universitatea Româno-Americană poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască acești Termeni și Condiții de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteți obligat(ă) să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și, de aceea, recomandăm vizitarea acestei pagini a site-ului nostru în mod periodic, pentru a lua cunoștință de Termenii și Condițiile de Utilizare actualizate.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Universitatea Româno-Americană își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin urmare, sunteți rugat să revedeți, în mod regulat, această secțiune, pentru a fi informat la zi, privind eventualele modificări aduse.

Ultima actualizare: iunie 2022